خانه / اطلاعات گردشگری / مشهورترین دیوارها در جهان

مشهورترین دیوارها در جهان

دیوار بزرگ چین

در قرن هفتم قبل از میلاد یک سری استحکامات دفاعی در امتداد مرز شمالی چین ساخته شد تا چین را دربرابر حملات دشمنان از سمت شمال حفظ کند. برای ساخت این دیوار که با گذر از رودخانه ها، بیابان ها و کوه ها طولانی و طولانی تر شد، افراد زیادی دست به دست هم دادند تا این دیوار به شکل کنونی درآمد.

اگر تصمیم گرفتید به کشور چین رفته و از دیوار بزرگ چین دیدن نمایید به شما توصیه می‌کنیم حتما از این نقاط دیدن نمایید:

Mutianyu: باشکوه‌ترین قسمت ترمیم شده دیوار چین

Jinshanling: محبوب‌ترین مسیر پیاده‌روی همراه با معماری‌های زیبا و اصیل چینی

Jiankou: بخشی که در اکثر کارت‌پستال‌ها دیده می‌شود، همان پیج‌های تند و خطرناک معروف

چین2

 

چین0

 

چین5

دیوار استون در کرواسی

دیوار استون مجموعه دیوارهای سنگی و دفاعی سه و نیم مایلی هستند که شهر استون در جنوب کرواسی را احاطه کرده اند.این دیوار شامل چهل برج و پنج قلعه است و بزرگترین دیوار قلعه ای اروپا به حساب می آید که در قرن پانزدهم میلادی برای جلوگیری از حمله شورشیان به شهر تاریخی دوبروونیک ساخته شده بود و در سال ۱۹۹۶ بر اثر یک زلزله بخش قابل توجهی از آن تخریب شد این دومین دیوار طولانی در اروپا است که تنها از دیوار هادریان بین اسکاتلند و انگلستان پیشی گرفته است.

استون

دیوار بزرگ هند

دومین دیوار طولانی جهان در هند واقع شده است و کامبلگار نام دارد. این دیوار در غرب ایالت راجستان در سال ۱۴۴۳ ساخته شده است. طول این دیوار ۳۶ کیلومتر است. ساخت این دیوار یک قرن به طول انجامید و در قرن نوزدهم هم بزرگتر شد.

hend

 

هند2

 

هند

 

دیوارهای قسطنطنیه (ترکیه)

مجموعه ای از دیوارهای سنگی است که روزگاری برای حفاظت از شهر قسطنطنیه (استانبول امروزی) ساخته شد. این دیوار سنگی زمانی ساخته شد که قسطنطنیه به عنوان پایتخت امپراطوری روم برگزیده شد. این دیوارها به دستور کنستانتین کبیر ساخته شد.

قسطنطنیه2

قسطنطنیه
دیوار برلین
ساخت و ساز دیوار برلین در سال ۱۹۶۱ آغاز شد. دیوار برلین جداکننده فیزیکی غرب برلین از شرق آلمان است، اما در واقع نماد جداسازی دموکراسی و کمونیسم در دوره جنگ سرد است. تخریب این دیوار که مثل ساخته شدنش در زمان کوتاهی انجام شده، درسراسر جهان جشن گرفته می شود.این ناامیدانه بود ، اما حرکتی موثر توسط آلمان شرقی برای جلوگیری از فرار برلینی ها از دولت آلمان شرقی به شهرر غربی بود که توسط آمریکایی ها ، بریتانیایی ها و فرانسوی ها اشغال شده بود. با وجود این دیوار ، حدود ۵۰۰۰ نفر اقدام به فرار کردن کردند و نتایج مرگ و میر مختلفی بین ۹۸ تا ۲۰۰ نفر تخمین زده می شد. زمانی که بخش آهنی دیوار در سال ۱۹۸۹ ترک خورد ، صدها تن از شهروندان شروع به تخریب بخش بتنی دیوار کردند. امروزه بقایای دیوار معروف برلین را می توانید در خیابان برناور و مقابل پارلمان سابق پروس و پارلمان فعلی برلین پیدا کنید.

برلین

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

رفتن به بالا